Gebaseerd op de succesvolle Dräger Alcotest 6510 biedt de Dräger Alcotest 5510 de professionele gebruiker een nauwkeurige en snelle ademalcoholanalyse in gebruiksvriendelijke en compacte vorm.

De alcoholtester is intuïtief te bedienen en snel en veilig in gebruik: eenvoudig inschakelen, blazen en meteen het individuele meetresultaat aflezen. De combinatie van automatische bemonstering en veilig meetverloop met korte reactietijden maakt betrouwbare en nauwkeurige metingen met één druk op de knop mogelijk. Het apparaat is ergonomisch en robuust gemaakt, hygiënisch te bedienen en geschikt voor rechts- en linkshandigen.

Het hart van de Alcotest 5510 is een professionele elektrochemische sensor, die een meetnauwkeurigheid met een tolerantie van ± 0,05 ‰ heeft. De 1/4 "-DrägerSensor met geoptimaliseerde gasdynamica meet specifiek alcohol. Door korte reactietijden van de sensor wordt meetresultaat snel weergegeven. De sensor trekt zich niets aan van sigarettenrook.

Door de integratie van de nieuwste elektronicatechnologie is de tester altijd in een handomdraai klaar voor gebruik. Voor de bepaling van het ademvolume bevindt zich een flow-sensor in dit apparaat dat ook voor massale tests kan worden gebruikt.

De contour van het mondstuk maakt een intuïtief correct plaatsen mogelijk. De niet afsluitbare luchtuitlaat voorkomt manipulaties bij het nemen van de ademtest. Dankzij een afstandshouder op het mondstuk komen de lippen van de testpersoon niet in aanraking met de behuizing van de meter. De afstandshouder kan ook worden gebruikt om het mondstuk te verwijderen.

Gebruik: Politie, ziekenhuizen, bedrijven, bewakingsdiensten, horeca, privé enz. 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dräger Alcotest 5510

  • Merk: Dräger
  • Model: DR5510
  • Spaarpunten: 120
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 743,75€

  • Excl. BTW: 614,67€
  • Prijs in spaarpunten: 159000

Related Products

Set van 50 extra mondstukjes voor Dräger

Set van 50 extra mondstukjes voor Dräger

Set van 50 extra mondstukjes voor Dräger 3000 en 6510 ..

30,25€ Excl. BTW: 25,00€

Tags: Draeger, Dräger